День психолога та День англійської мови

День психолога. Відео.

Студенти групи ПСр-11 факультету психології  під керівництвом доцента кафедри іноземних мов Ганни Карпенко організували флешмоб на честь Всеукраїнського Дня психолога та Міжнародного Дня англійської мови, які відзначаються 23 квітня. Учасники переглянули цікаву презентацію, перекладали цитати відомих психологів, співставляли їх з малюнками та обговорювали важливі аспекти психології та англійської мови. Завершили захід улюбленою піснею групи під акомпанемент гітари. Дякуємо учасникам за веселий настрій та незабутні враження!

З нагоди Дня психолога працівники кафедри іноземних мов вітають усіх причетних до цього свята: викладачів і студентів факультету психології, психологів-практиків!

Психологи часів війни в Україні…  Вони приходять, щоб забрати біль. Допомогти знайти сенс життя серед руїн. Нагадати, що завтра обов’язково настане. І воно варте того, щоб прожити іще один день. Адже життя – найкраща помста агресору. Психологи, Ваша зброя – розуміння, терпіння та мудрість. Ви ведете бій за кожного з нас. Дякуємо за те, що ви завжди поруч!